Josef De Souza: ''final Maçına Kadar Devam Edeceğiz''

Josef De Souza: ''final Maçına Kadar Devam Edeceğiz''
Fenerbahçe forması giyen Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.''BİR GOLÜMÜZ VERİLMEDİ''   Josef de Souza, bir gollerinin hakem hatasıyla verilmediğini söylerken ''Kesinlikle maça çok iyi başladık.
Fenerbahçe forması giyen Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

''BİR GOLÜMÜZ VERİLMEDİ''
 
Josef de Souza, bir gollerinin hakem hatasıyla verilmediğini söylerken ''Kesinlikle maça çok iyi başladık. İki erken gol bulduk fakat daha sonra ritmimiz düştü. Bir golümüz hakem hatasıyla verilmedi. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık ve galibiyeti aldık'' ifadelerini kullandı.

''İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY BU''
 
Josef, son olarak şampiyonlukla ilgili ''Maalesef bugün fazla hata yaptık ama önemli olan bugün kazanmaktı. Mücadeleye devam ediyoruz. Taraftarımız bugün stadı doldurdu ve bizi çok iyi destekledi. İhtiyacımız olan şey bu. Açık konuşmak gerekiyor. Evimizde oynadığımız Akhisar maçından sonra kontrol bizden çıktı diyebilirim ama şampiyonluk yarışında finale kadar devam edeceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.