Juventus'ta Beşiktaş Ve Galatasaray'ın Istediği Mandzukic Için Ayrılık Sözleri

Juventus'ta Beşiktaş Ve Galatasaray'ın Istediği Mandzukic Için Ayrılık Sözleri
Sporx TV'nin Youtube ve Scope hesaplarından her Salı 20:30'da canlı yayınlanan Futbol Masası programının 2.
Sporx TV'nin Youtube ve Scope hesaplarından her Salı 20:30'da canlı yayınlanan Futbol Masası programının 2. bölümünde, Beşiktaş'ın yaz aylarındaki transfer gündeminde olduğu ilk kez duyurulan Mario Mandzukic için Juventus'tan resmi açıklama geldi.

Juventus CEO'su Beppe Marotta, Galatasaray'ın da istediği Mandzukic'in ayrılabileceğini kaydederken, Hırvat oyuncuyla görüşmeleri gerektiğini kaydetti.

Marotta 2020'ye kadar sözleşmesi olan oyuncu için yaptığı açıklamalarda, "Yaptıkları nedeniyle ondan memnunuz ancak onun ne düşündüğünü ve ayrılmak isteyip istemediğini de ayrıca anlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Juventus'ta 42 maçta 3118 dakika süre alan Mandzukic, 10 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.



"MANDZUKIC'TE İLK ADAY BEŞİKTAŞ"

Futbol Masası Programında konuşan Serdar Sarıdağ "Mandzukic daha önce gündeme geldi, o zamanlar çok gülen oldu. Juventus'a imza attıktan sonra Fikret Orman, Mandzukic ile ilgilendiklerini söyledi. Hakikatten Juventus'a imza atmasaydı gelecekti. Geçen gün havalimanında Domagoj Vida ile Mandzukic'i gördüm. Sürekli beraber geziyorlar. Ayrılma ihtimalinde ilk aday kulüp Beşiktaş." bilgilerini paylaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.