Başkan Şirin’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

Başkan Şirin’den Çalışmalara Yerinde İnceleme
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi tarafından Yedieylül Mahallesi'nde sil baştan yenilenerek yeni bir görünüme kavuşan yaşam...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi tarafından Yedieylül Mahallesi'nde sil baştan yenilenerek yeni bir görünüme kavuşan yaşam alanında incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yedieylül Mahalle Muhtarı Deniz Bezen'i ziyaret etti. Ziyarete Park Bahçeler Müdürü Önder Pala, Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil eşlik etti. Turgutlu Belediyesi tarafından sil baştan yenilenerek yeni bir görünüme kavuşan yeni yaşam alanında incelemelerde bulunan Başkan Şirin, Aralık ayı belediye meclis toplantısında mevcut alana Tarihi Demirciler Çarşısı Parkı isminin verildiğini hatırlatarak, bu gelişmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Şirin, "Bizler de ekiplerimiz ile yaptığımız değerlendirmede alanda çalışma yaptık. Çocuk oyun grupları, fitness aletleri, kamelyalar, çimlendirme ve ışıklandırma çalışmalarıyla donattığımız alanı yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Belediye meclisimize sunulan isim önergesiyle de bu alana Tarihi Demirciler Çarşısı ismini verdik. Bilindiği üzere Türkiye'nin en eski demirci çarşılarından birisi burasıydı. Bizlerde tarihi çarşısının adını yaşatmış olduk. Vatandaşlarımıza ve mahallemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Deniz Bezen ve belediye birim müdürleriyle alanda incelemelerinde devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yedieylül Mahallesi'nde yenilenecek olan 6 sokak için de bilgi verdi. Başkan Şirin, "Bilindiği gibi Turgutlu'muzda 100'den fazla sokağımızda yenileme çalışmaları başlattık. Yedieylül Mahallemizde de ilk etapta 6 sokağımızda yaklaşık 4 bin metrekare parke taşı çalışması yapacağız. Ekiplerimiz şuanda sokaklarımızın bordürlerini bitirdi, dolgu çalışmalarını yaptı ve kısa zaman içinde parke taşı döşemelerine geçecekler. Sokaklarımızı da en kısa sürede kullanıma açacağız" dedi.

Yedieylül Mahallesi Muhtarı Deniz Bezen de mahalleye yaptıkları çalışmalar için Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ederek, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizlerin isteklerini kırmayarak sorunlarımıza en kısa sürede çözüm buluyor. Sokaklarımızdaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tarihi Demirciler Çarşısı Parkı'mız çok güzel oldu. Aydınlatmalarıyla da geceleri güzel bir görünüme kavuştu. Vatandaşlarımız burada keyifli vakit geçirecekler. Mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Şirin’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

Başkan Şirin’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

Başkan Şirin’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.