Kagawa: "uyum Sorununu Atlattım"

Kagawa: "uyum Sorununu Atlattım"
Beşiktaş'ın ara transferde Borussia Dortmund'dan kiraladığı Shinji Kagawa'nın, Fenerbahçe derbisinde sarı kart cezalısı Adem Ljajic'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda forma giymesi bekleniyor.
Beşiktaş'ın ara transferde Borussia Dortmund'dan kiraladığı Shinji Kagawa'nın, Fenerbahçe derbisinde sarı kart cezalısı Adem Ljajic'in yokluğunda 10 numara pozisyonunda forma giymesi bekleniyor. İlk kez 11'de yer alacak olan Japon yıldız, teknik direktör Şenol Güneş'le bir görüşme yaparak kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, "Antrenman açığımı hızla kapatıyorum. Takımın seviyesine ulaşmak üzereyim. İdmanlarda arkadaşlarımı da daha iyi tanıma fırsatı yakaladım. Uyum sorununu büyük ölçüde atlattım" dedi. Beşiktaş'la 3 maçta toplam 63 dakika sahada kalan Kagawa, ilk karşılaşmasında 3 dakika içinde iki kez ağları sarsmayı başarmıştı.

'KAGAWA KALMAK İSTERSE BONSERVİSİNİ ALABİLİRİZ'
Fikret Orman, Kagawa'nın siyah-beyazlı kulüpteki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, "Dortmund'la yaptığımız anlaşmada en başta satın alma opsiyonu da bulunuyordu. Fakat daha sonra bunun sözleşmeden çıkarılmasını talep ederek bize, 'Kagawa orada kalmak isterse size yardımcı oluruz' dediler. Aramızda bir centilmenlik anlaşması var. Kagawa, İstanbul ve kulüp ortamını beğenirse büyük bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Orman kamp ve dostluk maçı için yazın Japonya'ya gitmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.