Ak Parti’de Performans Rekoru Harran Kadın Kollarının

Ak Parti’de Performans Rekoru Harran Kadın Kollarının
AK Parti Genel Merkezince il ve ilçe teşkilatları yakından takip edilerek oluşturulan Teşkilat Performans Sisteminde (TPS) Harran ilçe kadın kolları, Şanlıurfa...

AK Parti Genel Merkezince il ve ilçe teşkilatları yakından takip edilerek oluşturulan Teşkilat Performans Sisteminde (TPS) Harran ilçe kadın kolları, Şanlıurfa genelinde birinci oldu.

AK Parti, teşkilatlarını, her ay düzenli olarak izleyip oluşturduğu puanlama sistemiyle derecelendiriyor. Değişik kriterler esas alınarak yapılan performans ölçümleri, teşkilat il, ilçe ile kadın ve gençlik kollarının çalışmalarını daha iyi yürütmelerinin de önünü açıyor. AK Parti Genel Merkezi'nin Ekim ayı TPS sonuçları açıklandı. Buna göre, Harran ilçe kadın kolları 54.75 puanla Türkiye'deki 970 ilçe arasında 57'inci sırada yer aldı, Şanlıurfa'da ise 13 ilçe arasında birinci oldu.

"Daha fazla çaba harcayacağız"

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Genel Merkez tarafından üye çalışmaları, birim başkanlığı ile mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, danışma meclisi toplantıları, üye ziyaretleri dikkate alınarak yapılan performans değerlendirmesinin, çalışmalarına yön vermesi açısından büyük önem taşıdığını bildirdi.

Harran ilçe teşkilatı olarak büyük özveriyle çalıştıklarını kaydeden Biter, "Şanlıurfa'da 13 ilçe arasında birinci sırada yer almak bizim için büyük gururdur, bu başarı kişilerin değil ilçe teşkilatının tümümün başarısıdır" dedi.

AK Parti'nin 16 yıllık iktidarı boyunca 11 seçimde milletin gücünü arkasına aldığına vurgu yapan Biter, kendilerinin de bu başarının daha ilerilere taşınması için çaba harcamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Harran Kadın Kolları olarak sadece seçimden seçime değil her zaman halkın arasında olduklarını belirten Başkan Biter, AK Parti oylarındaki rekoru kaptırmayacaklarını ifade etti.

Biter, bu başarıda emeği geçen tüm parti teşkilatına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.