Kadıköy'de Garry Rodrigues'e Yakın Takip

Kadıköy'de Garry Rodrigues'e Yakın Takip
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, Kadıköy'de de takip altındaydı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, Kadıköy'de de takip altındaydı. Yıldız oyuncu, Newcastle United scoutları tarafından izlendi.

Kadıköy'deki derbide hazır bulunan İngiliz ekibinin scoutları, 90 dakika boyunca Rodrigues'i izleyerek, takiplerini sürdürdü.

Zaman zaman tehlikeli ataklar geliştiren Garry Rodrigues, asist ya da gole katkı veremedi.

Yetenekli futbolcunun sezon sonuna kadar birçok maçta daha izlenmesi bekleniyor

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
DERBİNİN KADERİNİ BELİRLEYEN POZİSYONLAR
İşte 0-0 biten Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin kaderini belirleyen tam 12 pozisyon...
MEHMET EKİCİ'YE VERİLMEYEN KARTLAR
Karşılaşmanın ilk yarısında sert faullerde bulunan Mehmet Ekici'nin Feghouli ve Belhanda'ya yaptığı faullere sarı kırmızılı futbolcular tepki gösterdi. Belhanda ve Feghouli'ye sert müdahaleleder bulunan Mehmet Ekici'nin pozisyonlarında sarı kart beklenirken hakem Bülent Yıldırım pozisyonları sadece faul olarak değerlendirdi.
GOMIS'İN İLK YARIDA KAÇIRDIĞI İKİ FIRSAT
Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın ilk yarım saatlik diliminde iki net pozisyondan yararlanamadı. İki pozisyonda da sağ çaprazdan şutunu çeken Gomis, golle buluşamadı. 15. dakikada Linnes'in pası, 34. dakikada ise Feghouli'den aldığı pasla gol pozisyonuna giren Gomis, bu fırsatları değerlendiremedi.
1 / 13
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin kaderini belirleyen 12 pozisyon


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.