Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Spor Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen ve Erikçe Macera Kampı Eğitim Merkezinde düzenlenen sonbahar doğa...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Spor Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen ve Erikçe Macera Kampı Eğitim Merkezinde düzenlenen sonbahar doğa kampı büyük ilgi gördü. Doğal yaşamı mercek altına alan öğrenciler hünerlerini sergileyerek, doğal yaşamı korumanın önemine dikkat çekti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri okul öncesi eğitimle başlayan spor yaşamlarını eğitim aldıkları süre içerisinde okullarının bütün kademelerinde başarıyla sürdürürken geleneksel hale getirdikleri son bahar doğa kampı için Erikçe Macera Kampı Eğitim Merkezine gitti. GKV Özel Liseleri Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler gün boyu çeşitli aktivitelerde hünerlerini gösterdi. Öğrenciler, yaşam boyu sporun insan sağlığı için önemini de dile getirdiler. GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki insanların sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri gerektiğini, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında sporun bütün dallarını öğrencilere sunmaya çalıştıklarını ifade ederek "Gaziantep Kolej Vakfı Okulları her yıl çeşitli aktivitelerle öğrencilerimizin farklı spor branşlar ile tanışmasını sağlamaktayız. Bu branşları yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için de onların eğlenceli bir ortamda bu branşlarla buluşmasını sağlamaktayız. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Spor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanan "Doğa Kampı ve Doğa'da Yaşam" etkinliğimiz bu yıl da Erikçe Macera Kampı Eğitim Merkezinde düzenlendi. Doğa kampı öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Düzenlenen doğa kampı etkinliklerinde öğrencilerimize doğada yaşam ile ilgili bilgiler verilirken kamp merkezinde bulunan parkurlarda öğrencilerimiz bunu bizzat deneyimleme fırsatı buldu. Kamp eğitimi çerçevesinde öğrencilerimiz birçok sportif faaliyete katılarak kampı başarıyla tamamladılar. Kurumlarımız bünyesinde sporun bütün dallarıyla ilgili takımlarımız bulunmakta olup GKV Spor Kulübü bünyesinde de öğrencilerimize bir birinden farklı alternatifler sunmaktayız. Spor eğitimin önemli bir parçası olup, sporla elde edilecek kazanımlar insan sağlığı açısından önemli olduğu gibi bireyler arasında ki takım ruhunun da gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Spor eğitim kamplarımız önümüzdeki süreçte de devam edecektir" dedi.

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

Gkv’liler Doğa’da Yaşam Kampında

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.