Kanu'dan Ahmed Musa'ya Övgü; "o Bir Lider"

Kanu'dan Ahmed Musa'ya Övgü; "o Bir Lider"
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in efsane oyuncularından Kanu Nwankwo, Galatasaray'ın ilgilendiği Ahmed Musa'nın  İngiltere'de neden başarılı olmadığı hakkında açıklamalarda bulundu. Musa, kiralık olarak oynadığı Rus ekibi CSKA Moskova'da başarılı olmasına rağmen .
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in efsane oyuncularından Kanu Nwankwo, Galatasaray'ın ilgilendiği Ahmed Musa'nın  İngiltere'de neden başarılı olmadığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Musa, kiralık olarak oynadığı Rus ekibi CSKA Moskova'da başarılı olmasına rağmen Premier Lig'de bir türlü isteneni veremedi, 25 yaşındaki forvet, Leicester'da 32 maçta sadece 4 gol atmayı başarabilmişti.

Arsenalli Nwankwo Kanu, Musa'nın aslında çok iyi bir oyuncu olduğunu belirtirken, "Musa çok başarılı bir oyuncu ve tabii ki de en önemli özelliği hızı. Leicester'daki performansı hakkında konuşmak gerekirse, Leicester'ın şampiyon olduğu sezonun sonrasında takım olarak zor bir dönem yaşadıklarını söyleyebiliriz ve takıma bu dönemde dahil olması Musa için bir talihsizlik oldu" yorumlarında bulundu.

Buna ek olarak, Nwankwo, Musa için, "Bu yaz Dünya Kupası'nda mücadele edecek Nijerya'nın en önemli oyuncularında biri, kendini kanıtlamış bir oyuncu ve ülkesinin milli takımı için bir lider. Dünya Kupası tecrübesi olan ve hatta oynadığı turnuvada gol atmayı başarmış, tecrübeli bir isim." şeklinde övgü dolu sözlerle bahsetti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.