Bedeller Mahallesinde Dere Taşkınlarına Önlem

Bedeller Mahallesinde Dere Taşkınlarına Önlem
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Bedeller Mahallesi'nde dere temizlik çalışmalarını tamamlayarak...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Bedeller Mahallesi'nde dere temizlik çalışmalarını tamamlayarak taşkınlar için önlem alıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde başlattığı dere temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Bedeller Mahallesi'nde yürüttüğü dere temizlik çalışmasına devam ediyor. Mahallede bir kilometrelik alanda başlatılan temizlik çalışması sayesinde kış mevsiminde şiddetli yağan yağmurlardan dolayı su taşkınlarının önüne geçiliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile derenin sağlıklı ve temiz su akışı sağlanarak vatandaşların olası taşkın sorunları ortadan kaldırılacak. Bedeller Mahalle Muhtarı İbrahim Uslu, "Yağmurların şiddetli yağmasından dolayı meydana gelen su taşkınları hem çevredeki ekili arazilerimize hem de evlerimizde su baskınlarına neden oluyordu. Dere yataklarında ve dere ağızlarında zamanla pislikler birikmişti. MASKİ'ye mahalleli olarak şikayetimizi bildirdik. Sağolsunlar hemen deremizi temizlemeye başladılar" dedi.

Bedeller Mahallesinde Dere Taşkınlarına Önlem

Bedeller Mahallesinde Dere Taşkınlarına Önlem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.