Kapalı Ameliyat İle Beynindeki Tümörden Kurtuldu

Kapalı Ameliyat İle Beynindeki Tümörden Kurtuldu
Kayseri'de yaşayan 57 yaşındaki Celal Akpınar, bir süre önce konulan beyin tümörü teşhisi nedeniyle zor günler geçirdi.
Kayseri'de yaşayan 57 yaşındaki Celal Akpınar, bir süre önce konulan beyin tümörü teşhisi nedeniyle zor günler geçirdi. Dayanılmaz ağrılar yaşayan Akpınar, bu süre içinde doktor kontrollerini aksatmadı. Sonunda, beynindeki tümörden kurtulmak için araştırma yapan ve Doç. Dr. Cüneyt Göçmez'in adına ulaşan Akpınar, Memorial Kayseri Hastanesi'nde gerçekleştirilen "endoskopik hipofiz tümörü ameliyatı" ile sağlığına kavuştu.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Memorial Kayseri Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Doç. Dr. Cüneyt Göçmez tarafından Akpınar'a uygulanan endoskopik hipofiz tümörü ameliyatında, navigasyon cihazıyla 3 boyutlu olarak görüntülenen tümör, sadece burun deliklerinden girilerek başarılı bir şekilde çıkarıldı. Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalkan Akpınar, sağlığına kavuşarak iki gün sonra taburcu oldu.

KAPALI CERRAHİ HASTA KONFORU SAĞLIYOR

Doç. Dr. Cüneyt Göçmez, ameliyatla ilgili olarak şunları söyledi:

"Kapalı beyin tümörü ameliyatları olarak adlandırılan, "Pür Endoskopik EndonasalTranssfenoidal" işlemi sayesinde tümörü çok net ve yakından görerek, 2,5 saat gibi bir sürede çıkardık. Teknolojik gelişmelerle başarılı bir şekilde yaptığımız bu ameliyatlar hastalarımıza konfor sağlıyor. Burun deliğinden girilerek tümörlü bölgeye ulaşılıyor ve işlem kapalı olarak gerçekleştiriliyor. Diş üzerinden ya da burun içerisine yapılan kesilerle yapılan ameliyatlar iyileşme süresini uzatmaktadır."

BAŞ ARILARIYLA MÜCADELE ETTİ

Ameliyat olmak için uzun bir süre bekleyen ve bu süre içinde baş ağrıları ile mücadele eden Celal Akpınar ise sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi ve "Bu ameliyatların, hasta için çok zor bir süreç olduğunu biliyordum. Bu nedenle de düzenli kontroller yaptırarak, ameliyatı erteledim. Sonunda hem beynimdeki tümörden kurtuldum hem de kapalı yöntem sayesinde ameliyat sonrası dönemi çok rahat geçirdim. Başta hocamız ve ekibi ile tüm Memorial Kayseri Hastanesi çalışanlarına çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kapalı Ameliyat İle Beynindeki Tümörden Kurtuldu

Kapalı Ameliyat İle Beynindeki Tümörden Kurtuldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.