"kaptan Aatif" Yeni Hedefini Belirledi; Fenerbahçe

"kaptan Aatif" Yeni Hedefini Belirledi; Fenerbahçe
Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a gönderdiği Aatif Chahechouhe, performansıyla büyük beğeni kazandı.
Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a gönderdiği Aatif Chahechouhe, performansıyla büyük beğeni kazandı. Tecrübeli futbolcu, yakaladığı başarıyla Rize'de adeta yeniden doğdu.

Okan Buruk yönetiminde etkili bir futbol ortaya koyan Faslı oyuncu, mavi-yeşilli formayla arka arkaya 6 maça çıktı. Son 5 maçta kaptanlık bandını da takan ve Okan Buruk tarafından özel sorumluluk verilen Aatif, gollerine de başladı.

Bursaspor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında ağları sarsan 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'de kötü başladığı sezonu telafi etti. Phillip Cocu tarafından tercih edilmeyen daha sonra bir anda kadro dışı bırakılan tecrübeli yıldız, devre arasında Çaykur Rizespor'a imza atarak kendini buldu.

Gelecek hafta da eski takımı Fenerbahçe'ye rakip olarak gelecek Aatif Chahechouhe bu maça özel bir mücadeleye çıkacak. Aatif'ın yakın çevresine "Fenerbahçe'ye de gol atmak istiyorum" dediği belirtildi.



GALİBİYETE DOYMUYOR

Geçen sezon 18 maça 11'de başlayan Aatif, 15 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet görmüştü. Sezonun ilk yarısını F.Bahçe'de kadro dışı olarak tamamlayan Faslı oyuncu, Rize'de 11'de çıktığı 5 maçta aldığı 4 galibiyet 1 beraberlik ile 'kazanan' oyuncu özelliğini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.