Karabük Tso’da Mescier Dönemi

Karabük Tso’da Mescier Dönemi
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Mescier, meclis başkanlığına ise Hüseyin Salih Yılmaz seçildi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Mescier, meclis başkanlığına ise Hüseyin Salih Yılmaz seçildi.

Karabük TSO'nun 14 Nisan'da yapılan organ seçimlerinin ardından bu günde yönetim ve diğer birimlerin seçimi gerçekleştirildi. 23 meclis üyesinin katıldığı oylamada işadamı Mehmet Mescier Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hüseyin Salih Yılmaz ise Meclis Başkanlığı'na seçildi.

Karabük TSO Meclis salonunda yapılan seçimlerde tek liste ile gidilen Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde Mehmet Mescier TSO'nun yeni başkanı olurken, yönetim kurulunda ise, Levent Biçer, Emre Akyüz, Adnan Çebi, Erhan Eren, Erol Karadeniz ve Murat Sönmez yer aldı.

Yılmaz Meclis Başkanı seçildi

Daha sonra gerçekleştirilen meclis başkanlığı seçiminde ise Hüseyin Salih Yılmaz ve Sezgin Dıravacı yarıştı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Hüseyin Salih Yılmaz 11 oy ile TSO Meclis Başkanı seçilirken, diğer aday Sezgin Dıravacı ise 10 ay aldı.

Seçim sonucunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier zor bir süreci tamamladıklarını kaydederek, " 23 kişilik meclisimizin teveccühü ile oda başkanlığa başlayacağız. Karabük ve vatan millet için hayırlı işler yapmak için kollarımızı sıvayacağız" dedi.

TSO Meclis Başkanı Hüseyin Salih Yılmaz ise, yeni bir döneme girdiklerini kaydederek, " Karabük için hayırlı olsun. Zorlu ve güzel bir süreçti. Dostluk içinde geçen bir süreç oldu. Oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimiz Karabük için çalışacağız." İfadelerini kullandı.

Karabük Tso’da Mescier Dönemi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.