Karacabey Birlikspor’dan İmza Şov

Karacabey Birlikspor’dan İmza Şov
Karacabey Birlikspor, daha önce anlaştığı 6 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Karacabey Birlikspor, daha önce anlaştığı 6 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Karacabey Birlikspor Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen törende, Bayburt Grup İl Özel İdare'den Oğuzhan Türkmen ve Menemen Belediyespor'dan Uğur Erdoğan ile sezon sununa kadar, Tekirdağspor'dan Samet Önger ve Van Büyükşehir Belediyespor'dan Zafer Özden ile 1,5 yıllık, Yeşil Bursa'dan Semih Özen ile 2,5 yıllık ve Bergama Belediyespor'dan Mehmet Alper ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Karacabey Birlikspor'a güç katacak, deneyimli futbolcuları transfer ettiklerini ifade eden Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, " Takımımız bu oyuncularımızla daha da güçlendi. Play-off oynayacağımızdan hiçbir endişemiz yok. Gelen futbolcu kardeşlerimizin bize sözü var. Buraya play-off bir yana şampiyon olmak için geldiklerini belirtti. Sezonu en güzel şekilde tamamlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir transfer daha yaparak transfer dönemini sonlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Transfer edilen futbolcular adına konuşan Uğur Erdoğan, "Öncelikle transferimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Büyük bir camiaya, büyük hedefleri olan bir takıma geldik. Hedefimiz bu sene şampiyonluk. En kötü olarak play-off oynayarak 2. Lige çıkmak istiyoruz. O yüzden burayı tercih ettik. Sahada elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Sezon sonunda da herkesin yüzünü güldüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.