Karaman Yerini Garantiledi!

Karaman Yerini Garantiledi!
Takımın başında çıktığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 kez de mağlup olan Hikmet Karaman, İstikbal Mobilya Kayserispor'u adeta yeniden hayat verdi. Kan değişikliği yapan yönetimin Karaman'ı tercih etmesi sarı-kırmızılı kulübün adeta kaderine doğrudan etki yaptı.
Takımın başında çıktığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 kez de mağlup olan Hikmet Karaman, İstikbal Mobilya Kayserispor'u adeta yeniden hayat verdi.

Kan değişikliği yapan yönetimin Karaman'ı tercih etmesi sarı-kırmızılı kulübün adeta kaderine doğrudan etki yaptı.

Üst üste kazanılan maçlar, zor denilen müsabakalardan alınan altın değerinde puanlar Kayserispor'u alt sıralardan kurtararak üst sıralara doğru götürdü.

Transfer yasağı olması nedeniyle elindeki mevcut oyuncular ile ligi tamamlamak zorunda kalan Kayserispor, hemen hemen tüm oyunculara şans vererek ara transfer yapılmadan da mevcut oyuncularla yola nasıl devam edilebileceği örneğini sergilemiş oldu.

Ara transfer döneminde milyon dolarlar harcayan bir çok takımı geride bırakma başarısını gösteren Kayserispor, hem yeni yeni oyuncular kazandı, hem seyirci sayısını iki kat fazlalaştırdı.

Alt sıralara el sallayan, üst sıralara tırmanan sarı kırmızılı takım şimdi yeni hedeflere yelken açtı. Avrupa kupalarına katılabilme şansını kullanabilecek duruma gelen Kayseri ekibi, kalan maçlarda alacağı sonuçlara göre rotasını belirlemiş olacak.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in büyük gayreti ile zorlukların üstesinden gelen sarı kırmızılı kulüp, Ligin en renkli ve mücadeleci takımı olmayı başardı. Hikmet Karaman tercihi ile yeni bir yol çizen Başkan Bedir, teknik direktör konusunda kararını vermiş durumda. Başkan Bedir, Karaman'ın önümüzdeki dönemde de takımın başında kalıp kalmayacağı sorusuna, "neden olmasın. Hikmet hoca başarılı. Hocanın kalmasını taraftarlarda istiyor" dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor 27. Haftanın sonunda 36 puanla 8. Sırada yer alıyor.

HABER: FARUK AYDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.