Peru’nun Geçmişi Ve Bugünü Çşm’de

Peru’nun Geçmişi Ve Bugünü Çşm’de
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM), Latin Amerika ülkelerinden Peru'nun geçmişini ve bugününü fotoğraflara yansıtan "Peru, Geçmişin...

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM), Latin Amerika ülkelerinden Peru'nun geçmişini ve bugününü fotoğraflara yansıtan "Peru, Geçmişin İzleri Bugünün Renkleri" sergisine ev sahipliği yapıyor.

"Peru, Geçmişin İzleri Bugünün Renkleri" sergisi, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde açıldı. Latin Amerika ülkesi Peru'nun kültürünü yansıtan serginin açılışı Peru'nun Ankara Büyükelçisi Luis Manuel Santiago Marcovich Monasi tarafından yapıldı. Açılışa katılan Peru ve Türk vatandaşlarına kısa bir konuşma yapan Monasi, "Peru'nun geçmişini ve Cumhuriyet dönemini yansıtan fotoğraflardan oluşan sergiyi sanatseverlerle buluşturdukları için çok mutluyuz" diyerek, Çankaya Belediyesine destekleri için teşekkür etti.

Peru Kalkınma Ajansının arşivinden hazırlanan ve Prehispanik dönem, 1821'de Cumhuriyetin ilan edilmesiyle son bulan sömürge dönemi ve günümüz Lima'sının fotoğraflarından oluşan "Peru, Geçmişin İzleri Bugünün Renkleri" adlı fotoğraf sergisi 30 Ekim'e kadar açık kalacak.

Peru’nun Geçmişi Ve Bugünü Çşm’de

Peru’nun Geçmişi Ve Bugünü Çşm’de

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.