Karne hediyesi kar olunca esaret eğlenceye dönüştü

Karne hediyesi kar olunca esaret eğlenceye dönüştü
Türkiye’nin büyük bir bölümünde kar esaretiyle mücadele devam ederken; Aydın Özel My Kolej idaresi, karı öğrencileri için eğlenceye dönüştürdü. Kamyonlarla okulun bahçesine kar dolduran okul idaresi, hayatlarında ilk kez kar gören öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi.

Efeler ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Aydın Özel My Kolej Kurucu Müdürü Fatih Karahan, öğrencilere farklı bir karne hediyesi verebilme düşüncesinden yola çıkarak sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Ilıman bir iklime sahip olan Aydın'a yıllar sonra kar yağmasını fırsat bilen Karahan, yoğun kar yağışının yaşandığı Paşa Yaylası ve Madran Dağı'ndan iki kamyon kar getirterek okulun bahçesine döktürdü.

Hayatlarında ilk kez kar gördüler 

Karne almanın heyecanını yaşayan öğrencilerle okulun lobisinde bir araya gelen Okul Müdürü Fatih Karahan, miniklere onları bahçede tonlarca karın beklediği müjdesini verdi. Hiç beklemedikleri bir karne hediyesini müjdesini alan öğrenciler, büyük bir coşkuyla kara hücum etti. Hayatlarında ilk kez karla buluşan çocuklar, kartopu oynayıp öğretmenleriyle kardan adam yaptı. Büyük bir mutlulukla kendilerine bu sürprizi hazırlayan öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler, ikinci yarı için daha çok çalışacaklarının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.