Kartepe’de Reklam Stantları Hayvanlara Ayrıldı

Kartepe’de Reklam Stantları Hayvanlara Ayrıldı
Kartepe Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam alanı sokaklarda güven içinde yaşamaları için farkındalık oluşturmak adına stantlara uyarı yazıları...

Kartepe Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam alanı sokaklarda güven içinde yaşamaları için farkındalık oluşturmak adına stantlara uyarı yazıları astı

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez önderliğinde sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanların yaşama haklarını koruyor. Bu kapsamda toplumda hayvanların yaşam hakkı konusunda farkındalık oluşturmak için Kartepe Belediyesi Etkinlik Stantları kullanıldı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokaklar yaşam alanı olan sahipsiz hayvanların beslenmelerine engel olmak ve hayvanlara zarar vermenin 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu Gereğince cezai işleme tabi olduğunu anlatan yasal uyarı dövizlerini stantlara astı.

Sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerin süreceğini ifade eden Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ise, "Kartepe'de sokak hayvanlarının haklarının korunması için Başkanımızdan aldığımız destek ile ekiplerimiz görev ve sorumluluklarını titizlikle yerine getiriyor. Bu kapsamda sokak hayvanlarının aç kalmasını önleyerek doğal yaşama destek amacıyla yürütülen düzenlemelerimiz yaz ve kış aylarında aralıksız devam ediyor" dedi.

Hayvanseverler ile Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Dernekleri ise hayvanlara yönelik çalışmalardan dolayı Başkan Üzülmez'e teşekkürlerini sosyal medya aracılığıyla ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.