Suşehri’nde Okuma Etkinliği Yapıldı

Suşehri’nde Okuma Etkinliği Yapıldı
Suşehri İlçe Kaymakamlığı tarafından, Kitap Okuma Projesi kapsamında, "Kitabını al sende gel" adlı etkinlik, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü konferans...

Suşehri İlçe Kaymakamlığı tarafından, Kitap Okuma Projesi kapsamında, "Kitabını al sende gel" adlı etkinlik, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlendi.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, kitapların akıllı kişilerin bahçeleri, faziletli kişilerin güzel kokulu çiçekleri olduğunu belirtip, "Değerler insanı, okumak kitabı yaşatır. Her kitap bir dünya, her dünya ise bir sayfa açar. Bu nedenle, İlçe Kaymakamlığımız tarafından tertip edilen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla düzenlenen bu etkinlikteki asıl amacımız kitap okuma alışkanlığını kazandırmaktır."dedi.

Uzunoğlu, Kitap okuma kampanyasında okunan kitapların, kitap kumbaralarında toplanarak yurt genelinde kitap ihtiyacı olan başka yerlere bağış edileceğini söyledi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut ise, projenin niteliği hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 20 dakika okunan kitap etkinliğinden sonra, kitaplar kumbaralara atıldı.

Suşehri’nde Okuma Etkinliği Yapıldı

Suşehri’nde Okuma Etkinliği Yapıldı

Suşehri’nde Okuma Etkinliği Yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.