Kaşıkçı'nın Kıyafetlerini Giyip Konsolosluktan Çıkan Dublörün Görüntüleri Yayınlandı

Kaşıkçı'nın Kıyafetlerini Giyip Konsolosluktan Çıkan Dublörün Görüntüleri Yayınlandı
CNN International, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından konsoloslukta bulunan bir kişiye Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin giydirilerek, güvenlik kameralarında sahte iz bırakmak için binadan çıkarılmasının görüntülerini yayınladı. KAŞIKÇI'NIN KIYAFETLERİNİ GİYİP Ç.

CNN International, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından konsoloslukta bulunan bir kişiye Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin giydirilerek, güvenlik kameralarında sahte iz bırakmak için binadan çıkarılmasının görüntülerini yayınladı.

KAŞIKÇI'NIN KIYAFETLERİNİ GİYİP ÇIKTI

Görüntülerde Kaşıkçı'nın dublorü olarak kullanılan ve isminin Mustafa el Medeni olduğu tespit edilen kişinin Kaşıkçı'dan iki saat önce konsolosluk binasına başka kıyafetlerle geldiği, daha sonra ise Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve gözlüğünü giymiş şekilde kapıdan çıktığı görülüyor.

POŞETİ ÇÖP KUTUSUNA ATIYOR

Dublör Kaşıkçı'nın beraberindeki kişiyle birlikte bir taksiye binerek Sultanahmet'e gittiği ve burada bir tuvalete girerek tekrar kendi kıyafetlerini giydiği görülüyor. İkili daha sonra içerisinde Kaşıkçı'nın kıyafetlerinin olduğu düşünülen poşeti bir çöp kutusuna atarken görülüyor.

SAKALSIZ VE BIYIKSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

İkilinin daha sonra bir asansörün kapısında beklediği ve bu sırada Mustafa el Medeni'nin sakalsız ve bıyıksız olduğu görülüyor. Emniyet yetkilileri Medeni'nin Kaşıkçı'ya benzeyebilmek adına takma sakal ve bıyık taktığı yönünde değerlendirmede bulunuyor.

İşte dünyanın takip ettiği olayın seyrini değiştirecek görüntüler;

Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Olarak 5 Türk Konsolosluk Çalışanı İfade VeriyorCemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Olarak 5 Türk Konsolosluk Çalışanı İfade Veriyor Kayıp Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı Kimdir?Kayıp Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı Kimdir? Kaşıkçı'nın Cesedi, Konsolosluktan Halıya Sarılıp ÇıkartılmışKaşıkçı'nın Cesedi, Konsolosluktan Halıya Sarılıp Çıkartılmış Cinayete Kurban Giden Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmeden Önceki Son Görüntüleri Ortaya ÇıktıCinayete Kurban Giden Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmeden Önceki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.