Kasım Alper Özdemir’in "Aşk Yüreğinde Saklı" Kitabı Çıktı

Kasım Alper Özdemir’in "Aşk Yüreğinde Saklı" Kitabı Çıktı
Türk Edebiyatının genç ve başarılı isimlerinden şair, yazar ve şiir yorumcusu Kasım Alper Özdemir'in şiir severler tarafından beklenen 6. kitabı Aşk...

Türk Edebiyatının genç ve başarılı isimlerinden şair, yazar ve şiir yorumcusu Kasım Alper Özdemir'in şiir severler tarafından beklenen 6. kitabı Aşk Yüreğinde Saklı, Uyanış Yayınevi'nden çıktı.

Yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğu şiir dinletileri ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye gençliğine şiiri sevdirmek için mücadele eden genç yazar Özdemir'in yeni kitabı Aşk Yüreğinde Saklı da 2016 yılının önemli eserleri arasında yer alıyor.

Yeni kitabı Aşk Yüreğinde Saklı ile ilgili konuşan Kasım Alper Özdemir; çocukluğundan beri içinde yaşattığı şiir ve yazma aşkının her daim devam ettiğini, yeni kitabında da eski şiirleriyle yeni şiirlerinin hayata sözlerinin bir harmanı olduğunu belirtti.

Özdemir; ülkemizin şu dönemde eğitime ve okumaya daha da ihtiyacı olduğunu ve kitabı okuyan her yaştan, her kesimden insanın kendi hayatından bir şeyler bulacağını söyledi.

Uzun yıllar Anayurt Gazetesi köşe yazarlığı, TGRT FM Radyo Programcılığı yapıp yüzlerce televizyon programında konuk olan Özdemir; şiirlerine yaşadığı yer olan Eyüp ve memleketi Amasya'nın ilham olduğunu, şiir okuma konusunda İbrahim Sadri'yi ve yazma konusunda ise Necip Fazıl Kısakürek'i örnek aldığını ve hedefinin ülke gençliğine şiiri sevdirip iyi bir örnek teşkil etmek olduğunu söyledi.

İnstagram ve Facebook paylaşım sitelerinde de şiir ve sözlerini de takipçileriyle paylaşan Özdemir; yeni kitabına birçok imza günü düzenleyeceğini de söyleyip, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.