Fendoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fendoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
MHP Malatya 27'nci dönem milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, Türk Eğitim ve Türk Sağlık Sendikalarını ziyaret edip, Saray Mahallesi esnafıyla bir...

MHP Malatya 27'nci dönem milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, Türk Eğitim ve Türk Sağlık Sendikalarını ziyaret edip, Saray Mahallesi esnafıyla bir araya geldi.

MHP'li Fendoğlu, ilk olarak beraberindekilerle birlikte Türk Sağlık-Sen Malatya şubeni ziyaret etti. Ziyarette sendika yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Fendoğlu, Malatya'ya ve ülkeye hizmet için bu yola çıktığını söyledi. Sendika yönetimi de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Fendoğlu, ardından Türk Eğitim-Sen Şubesine geçti. Sendika yönetimiyle sohbet eden MHP'li Fendoğlu, 27 Haziran seçimlerinin ülke için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Ardından MHP'li Fendoğlu kent merkezindeki Saray Mahallesi'nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnaflar, MHP'den aday olan Mehmet Celal Fendoğlu'nun Malatya için bir şans olduğunu söyledi. Dükkanları tek tek dolaşan Fendoğlu, esnafların oylarına talip olduğunu, hizmet için hazır olduğunu, hiçbir zaman esnafın başını eğdirmeyeceğini belirtti.

Fendoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.