Katliam gibi kavgada şoke eden görüntüler

Katliam gibi kavgada şoke eden görüntüler
Gaziantep’te, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtar adayı ile 2 kardeşinin öldürüldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Jandarmanın ayırmaya çalıştığı kavganın şiddetinin gözler önüne serildiği görüntülerde muhtar adayı ile 2 kardeşinin vurulma anları yer aldı. 3 evladını kaybeden acılı anne ve baba, çocuklarının mezarı başında feryat ederek, suçluların hak ettikleri cezayı alması için adalet çağrısında bulundu.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Köksalan Mahallesi'nde 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde meydana gelen ve biri muhtar adayı üç kardeşin ölümüyle sonuçlanan muhtarlık kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. Köksalan Mahallesi İlkokulu bahçesinde meydana gelen ve seçim sonuçlarının açıklanmasına kısa süre kala yaşanan kavgada, mevcut muhtar ve aday olan S.O.'nun oğlu C.O., babasının karşısına aday olarak çıkan Süleyman Kaplan ile tartışmış, çıkan tartışmada öfkelenen C.O. üzerindeki tabancayla muhtar adayı Süleyman Kaplan (42) ile kardeşleri Eyyüp Kaplan (34) ve Adem Kaplan'a (29) tabancayla ateş etmiş ve ölümüne neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.