Fenerbahçe'de Gönderilecek 5 Isim Ilk 11'i Tapuladı

Fenerbahçe'de Gönderilecek 5 Isim Ilk 11'i Tapuladı
Fenerbahçe'de ilginç şeyler oluyor.
Fenerbahçe'de ilginç şeyler oluyor. Sezon başında 10 transfer yapan sarı-lacivertlilerde birçok ismin de gönderilmesi gündeme gelmişti. Ancak Aykut Kocaman'ın kuralları takımdaki dengeleri değiştirdi. Forma dağıtırken, isimlere değil, çalışma ve disipline öncelik veren Kocaman sayesinde istenmeyen adamlar, vazgeçilmez isimlere dönüştü. Geçen sezon varlığı tartışılan Neustädter sezon başında gönderilecekler listesinin başında yer alıyordu. Ancak Kjaer'in ayrılığı, Neto'nun transferi derken eline geçen fırsatı iyi değerlendiren Rus savunmacı bugün takımın bir numaralı stoper konumunda. Sol bekteki İsmail de Hasan Ali'yi kulübeye çivilemiş durumda.

Aatıf, Valbuena'yı kesti

Mehmet Topal için de durum farklı değil. Geldiği günden beri takımın vazgeçilmezlerinden olan Topal, sezon başında yerini Ozan Tufan'a kaptırmış ve Aykut Kocaman'la kısa süreli bir gerginlik yaşamıştı. Ancak hatasını çabuk anlayıp hocasından özür dileyen Topal eski günlerine dönmekte gecikmedi ve Fenerbahçe'nin çıkışında önemli rol oynadı. Geçen sezonun devre arasında Mehmet Ekici transferinde takasta düşünülen ancak Fenerbahçe'den ayrılmayı kabul etmeyen Aatıf ise başlı başına özel bir örnek. Faslı yıldız bu sezon da disiplinini korudu ve takımda kaldı. Hatta Valbuena'dan formayı kapmayı başardı. 

Kocaman'ın adaleti

Ve son olarak Fernandao… Uzun bir sakatlık döneminden çıkan sambacı, Jannsen'in sakatlığında Soldado'yu sollayıp ilk 11'e girdi. Devre arasında çok sayıda teklif almasına rağmen Aykut Kocaman tarafından kadroda tutulan Fernandao hocasının güvenine ilk 11'de çıktığı ilk maçta ağları havalandırarak teşekkür etti. İpin ucundan dönen 5 futbolcu son maçta ilk 11'de sahaya çıkarak Kocaman'ın adaletinin göstergesi oldu. Oyuncularıyla disiplinli ama sıkı bir ilişki kuran Aykut Kocaman'ın yönetimden son isteği ise farkını ortaya koydu. Kocaman, "Önceliğim transfer değil, ödemeler. Oyuncuların paraları zamanında yapılsın" diyerek takıma verdiği değeri gösterdi.     



Van Persie erdi muradına

F.Bahçe'de hayal kırıklığından öteye geçemeyen Robin van Persie, 14 yıl sonra Feyenoord'a resmen geri döndü. 32 numaralı formasıyla basına poz veren RvP, F.Bahçe'de tam kapasite çalıştığını ve kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. 34 yaşındaki yıldız ligin ilk maçlarında yer aldığını ancak sonrasında 3 ay boyunca sakatlık yaşadığını anlatırken, "Şimdi kendimi iyi hissediyorum" dedi.  Van Persie, F.Bahçe taraftarına da "Gerçekten en derin duygularımla şampiyon olmanızı diliyorum. Kulüp bunu hak ediyor. Umarım başarır ve 4. yıldızı takarsınız. Her şeyin en iyisini diliyorum" mesajını gönderdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.