İstanbul’dan Samsun’a Uyuşturucu Getiren 2 Kişi Tutuklandı

İstanbul’dan Samsun’a Uyuşturucu Getiren 2 Kişi Tutuklandı
İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getirdikleri ileri sürülen şahısların bulunduğu otomobile düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si mahkemece...

İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getirdikleri ileri sürülen şahısların bulunduğu otomobile düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2'si mahkemece tutuklanırken, 17 yaşındaki kız ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan yüklü miktarda uyuşturucu madde getirilip Samsun'da piyasaya sürüleceği bilgisini aldı. Narkotik ekipleri, söz konusu kişilerin gece Canik ilçesi Yılanlıdere mevkisinden otomobil ile Samsun'a giriş yaptıklarını tespit ederek takip ve operasyon başlattı. Polisin durdurmak istediği otomobil kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu araçtan dışarı içinde 836 adet ecstasy uyuşturucu hap bulunan poşet atıldı. Ekipler söz konusu poşeti ele geçirirken, kovalamaca sonucu araçta bulunan Bayram D. ve Umut V. ile 17 yaşındaki S.Ç. adlı kız yakalandı. Otomobilde yapılan aramada etrafa dağıtılmış şekilde 18 adet daha ecstasy uyuşturucu hap ve 5 gram esrar maddesi ele geçti. Bayram D.'nin evinde yapılan aramada ise 1 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 1 gram metamfetamin adlı uyuşturucu madde bulundu.

Polisteki işlemleri tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Bayram D. ve Umut V. "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.Ç. adlı kız ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul’dan Samsun’a Uyuşturucu Getiren 2 Kişi Tutuklandı

İstanbul’dan Samsun’a Uyuşturucu Getiren 2 Kişi Tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.