Ali Koç'tan Çarpıcı Terraneo Iddiası

Ali Koç'tan Çarpıcı Terraneo Iddiası
Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Fenerbahçe Derneği'nin düzenlediği organizasyona katılırken, önemli bir iddiada bulundu. Ali Koç, birkaç ay önce West Bromwich Albion ile anlaşan Giuliano Terraneo'nun, İngiliz ekibine gidene kadar para almaya devam ettiğini söyledi. Giuliano Terran.
Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Fenerbahçe Derneği'nin düzenlediği organizasyona katılırken, önemli bir iddiada bulundu.

Ali Koç, birkaç ay önce West Bromwich Albion ile anlaşan Giuliano Terraneo'nun, İngiliz ekibine gidene kadar para almaya devam ettiğini söyledi.

Giuliano Terraneo konusunda ALi Koç, ''Terraneo diye bir adam. Adam bize oyuncu satmaya geldi kendini sportif direktör olarak buldu. Birkaç ay önce WBA ile imzaladı. Siz niye hala bu adama ayda 78 bin euro maaş veriyorsunuz? WBA'ya gitti, o zamana kadar maaş alıyordu'' ifadelerini kullandı.

Ali Koç ayrıca son dönemde yaşananlarla ilgili ''Geldiğimiz noktada aday olmamın, tek suçum olduğu kanaatine vardım. '10 sene daha kalırım, beni kızdırmayın' demek tehdit değil mi? İnşallah benim bu kulüp için yaptığım tehdit kalmak değil, ayrılmak olur'' şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.