Başkan Baran’ın Ev Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Baran’ın Ev Ziyaretleri Sürüyor
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın düzenli olarak gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine Güney Mahallesi'nde devam etti.Ö

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın düzenli olarak gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine Güney Mahallesi'nde devam etti.Önce mahallenin önde gelenleri ile daha sonra ise kadınlarla bir araya gelen Başkan Baran, 24 Haziran seçimleri hakkında bilgiler aktardı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye üzerinde dış güçlerin oyunlar oynadığını, hesaplar yaptığını belirterek, "Tarihte olduğu gibi bu oyunları hep birlikte hareket ederek bozacağız. Selahaddin Eyyubi'nin, Yavuz Sultan Selim'in, Abdülhamit Han'ın torunlarına yakışır şekilde bir olarak, beraber olarak zalimler karşısında dimdik duracağız" dedi.

"Daha güçlü bir Meclis, daha güçlü bir Hükümet ve demokratik bir siyasete hep birlikte 24 Haziran'da evet diyeceğiz" diyen Başkan İsmail Baran, "Daha çok iş, daha çok yatırımla Türkiye'nin parlayan yıldızını yükselteceğiz. Türkiye, 24 Haziran sonrası muasır medeniyetler yoluna emin adımlarla yürüyecek" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran’ın Ev Ziyaretleri Sürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.