Galatasaray'ın Golcüsü Gomis Kampta!

Galatasaray'ın Golcüsü Gomis Kampta!
Bafetimbi Gomis...
Bafetimbi Gomis... Geçen sezon Marsilya formasıyla Fransa Ligi'nde 20 gol attı, bu sezon 2.5 milyon Euro bonservisle Galatasaray'ın yolunu tuttu. Ligde geride kalan 7 haftada kaydettiği 7 golle krallık yarışında iddiasını ortaya koyan 32 yaşındaki futbolcu, performansı kadar çalışma temposuyla da parmak ısırtıyor. Rakip savunma oyuncularıyla omuz omuza mücadeleden hiç kaçmayan, yeri geldiğinde 2-3 kişinin arasında topu saklayarak çıkmayı başaran Gomis'in başarısının sırrı ortada.

'Türk gibi güçlü!'

Sosyal medya hesaplarından sürekli olarak fiziksel çalışma videoları paylaşan Fransız futbolcu, sağlığına çok dikkat ediyor. Son olarak, "Türk gibi güçlü" etiketiyle bir kondisyon çalışmasını paylaşan Gomis'i yakından tanıyanlar, onun bu disiplinden hiç taviz vermediğini vurguluyor.

Yüzde 100 hazır olmak için

Bafetimbi Gomis için milli ara, deplasman, kamp, antrenman, rakip gibi unsurların hiç fark etmediği belirtiliyor. İç saha maçları öncesi bile tecrübeli futbolcunun kendisini 2 günlük kampa aldığı ve fiziksel olarak yüzde 100 hazır olmak için ne gerekiyorsa yaptığı ifade ediliyor. Gomis ayrıca deplasman maçlarından önce tesislerde yapılan kamptan da memnun.

Miniklere de anlatıyor

Hatta deneyimli yıldız, antrenman ve fiziksel çalışmanın önemini, sürekli gittiği Futbol Akademisi maçlarında minik oyunculara anlatıyor. Gomis bu disiplinin karşılığına da sahada diri kalarak ve fırsat geldiğinde gollerini sıralayarak alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.