Kayseri 2 Eksikle Konya'ya Gitti

Kayseri 2 Eksikle Konya'ya Gitti
Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında 18 Mart Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maç için öğle saatlerinde Konya'ya doğru yola çıktı.KANA BIYIK SAKATLANDI Sarı-kırmızılı takımda kart cezalısı Espinoza kafilede yer almadı.
Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında 18 Mart Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maç için öğle saatlerinde Konya'ya doğru yola çıktı.

KANA BIYIK SAKATLANDI

Sarı-kırmızılı takımda kart cezalısı Espinoza kafilede yer almadı. Bu arada sakatlığı geçmeyen, Kayserispor defansının önemli ismi Kana Bıyık'ta Konya deplasmanına götürülmedi. Ülkesinin milli takımına çağrılan Bıyık'ın sakatlığı nedeniyle, ülkesine de gidemeyeceği ifade edildi.

EROL BEDİR'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bir futbol topu üzerinde başkan Bedir ile birbirine kenetlenmiş sarı-kırmızılı oyuncuları gösteren 2 katlı pastayı oyuncuların ve yöneticilerin alkışları arasında kesen Erol Bedir "Sizin bana vereceğiniz en güzel hediye, Kayserispor'un sezon bitiminde Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmesidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.