Kayserispor, Geriden Gelip 3 Golle Kazandı!

Kayserispor, Geriden Gelip 3 Golle Kazandı!
Spor Toto Süper Lig'in 23.
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk etti. Marius Sumudica'nın ekibi Kayserispor, Kasımpaşa'yı 3-2 ile geçerek ilk 5'teki yerini korudu.

Maçın henüz 2. dakikasında Mbaye Diagne'nın golü ile öne geçen Kasımpaşa'ın üstünlüğü fazla sürmedi.

Kayserispor'da Deniz Türüç, 20. dakikada eşitlik sayısını atarken Stephane Badji, 74. dakikada ev sahibini öne geçiren golü kaydetti. 78. dakikada ise Umut Bulut, penaltıdan farkı ikiye çıkarttı. 90+4. dakikada Trezeguet, penaltı vuruşunda topu ağlara gönderip, skoru 3-2 yaptı ve maç bu sonuçla sona erdi.

2 maçın ardından galibiyet ile tanışan Kayserispor, bu sonucun ardından 38 puana yükseldi 5. sıradaki yerini korudu. 3 maç sonra kaybeden Kasımpaşa ise 29 puanla 10. sırada kaldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor, Bursaspor deplasmanına konuk olacak. Kasımpaşa ise sahasında Osmanlıspor'u ağırlayacak.



KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

İLK YARI

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor-Kasımpaşa karşılaşmasının ilk yarısı, 1-1 sona erdi.

2. dakika Kasımpaşa golü buldu. Neumayr'ın sağdan kullandığı korner atışında kale alanında iyi yükselen Diagne'nin kafa vuruşunda, üst direğe de çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

13. dakikada Trezeguet çalımlarla ceza sahasına kadar geldi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Trezeguet'in vuruşunda, top direğe çarparak auta gitti.

20. dakikada Kayserispor, eşitliği sağladı. Soldan Erkan Kaş'ın ceza alanına ortasında ön direğe koşu yapan Deniz Türüç, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1.

34. dakikada Erkan Kaş'ın sol kanattan ortasında kale alanında iyi yükselen Kravets'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

Karşılamanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İKİNCİ YARI

Detaylar birazdan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.