'Kayyum atanmalı'

'Kayyum atanmalı'
“Algı operasyonları ile yayınlarına hâlen devam ediyorlar. Alçak FETÖ terör örgütüne açıktan destek verdiklerini gösteriyorlar”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Meclis Adalet Komisyonu üyesi Ramazan Can, Sözcü gazetesinin âdeta FETÖ'nün medya ayağı gibi yayınlar yaptığını belirterek, kayyum atanması gerektiğini söyledi. Can şöyle konuştu:

ŞİMDİ YAN ÇİZİYORLAR
Her dönemde darbelerin medya ayağı olmuştur. 15 Temmuz sürecinde de bunu gördük. Hâlen devam ediyor. Sözcü gazetesinin yaptığı haberlerle, algı operasyonları ile FETÖ'ye destek verdiği görülüyor. Örneğin ‘bizim başaramadığımızı cemaat başardı' ve ‘şimdi cemaati savunma zamanı' diye yazılar bile yazdılar. Ama şimdi yan çiziyorlar. 15 Temmuz'a ‘Naylon darbe' diyenler de bunlar. 15 Temmuz gecesi FETÖ'cülerin darbe yaptığı yargı tarafından ortaya konulmasına rağmen açıkça darbeye ‘Naylon' diyebilmişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz gecesi açıkça ‘Darbe' demiş ve milleti meydanlara çağırmıştır. Binali Bey de ordunun içindeki illegal yapının harekete geçtiğini söylemiştir. Buna rağmen ‘Naylon darbe' demeleri darbeye destek değil de nedir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.