Fatih Terim: "strese, Paniğe Gerek Yok"

Fatih Terim: "strese, Paniğe Gerek Yok"
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanında haftanın son maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim futbolcularını stres yapmamaları konusunda uyardı zira bu sezon rakiplerinin ardından oynamak sarı kırmızılılara hiç yaramadı. Aslan, yarıştaki raki.
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanında haftanın son maçına çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim futbolcularını stres yapmamaları konusunda uyardı zira bu sezon rakiplerinin ardından oynamak sarı kırmızılılara hiç yaramadı.

Aslan, yarıştaki rakiplerinin ardından oynadığı maçlarda tam 11 puan kaybetti.

Ligde geride kalan 27 haftada Galatasaray dört kez kapanış yaparken bu karşılaşmalarda sadece 1 puan alabildi. Aslan, Igor Tudor döneminde, 4. haftada Antalya ile berabere kalıp 10. haftada Trabzonspor'a 2-1 mağlup olurken, Fatih Terim'in göreve gelmesinden sonra da 20. haftada Sivasspor, 22. haftada Kasımpaşa'ya 2-1'lik skorlarla mağlup oldu.

"FİNAL NİTELİĞİNDE 7 MAÇ VAR"

Özellikle 20. haftada Terim'in takımı önemli bir fırsat kaçırdı. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın berabere kaldığı hafta sarı kırmızılılar, Sivas deplasmanında mağlup olarak büyük avantaj yakalayacağı haftanın en zararlı takımı oldu.

Futbolcularını özel olarak uyaran teknik direktör Fatih Terim, "İçerisi, dışarısı, başı, sonu, deplasmanı, iç sahası fark etmez. Galatasaray gibi oynadığınız zaman sorun yaşamayacaksınız. Final niteliğinde 7 maçımız var. Bu da onlardan biri. Strese, paniğe yer yok. Hataya hiç yok. Biz kendi oyunumuzu oynayalım, yeter. Ben size güveniyorum" dedi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.