Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:

Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:
Bursa Pastacılar Tatlıcılar Süt ve Süt Ürünleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Fatih Karaman, göreve geldiklerinde işveren ile çalışanları...

Bursa Pastacılar Tatlıcılar Süt ve Süt Ürünleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Fatih Karaman, göreve geldiklerinde işveren ile çalışanları bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Ocak ayının ilk günü seçim heyecanı yaşanacak olan Bursa Pastacılar Tatlıcılar Süt ve Süt Ürünleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkan adayları projelerini açıklamaya başladı. Yıllardır odanın esnaf ile iş birliği içerisinde olmadığını ifade eden Bağdat Hurma Tatlısı'nın üçüncü kuşak temsilcisi Fatih Karaman, yeni bir dinamizm katmak için aday olduğunu açıkladı. Kahraman, "Ocak ayının 1'inde seçim var. Eğer çoğunluk sağlanmaz ise 8 Ocak'ta seçimler tekrarlanacak. Bizde bu sene Allah nasip ederse adayız. Odayla ilgili esnafın sıkıntıları olduğunu ziyaretlerimizde gördük. İlk olarak sosyal sorumluluk projeleriyle başlayacağız. Tüm esnafımızın isteği ve eksiği olan okulu açacağız. Buradan yeni esnaflar ve elemanlar ortaya çıkacak. Kaliteyi ön planda tutan çalışmalar yapacağız. Bursa'nın turizmine katkı sağlayacak faaliyetlerimiz olacak. Uluslararası yapacağımız yarışmalarla hem Bursa'nın adını duyuracak, hem de esnafın imkanlarını arttıracağız" dedi.

Odaya kayıtlı üyelerin yanı sıra çalıştırdığı usta, kalfa ve çırakların da kaydını tutacaklarını belirten Karaman, "Bu ise esnafın işine yarayacak. Çünkü esnaf eleman, elaman ise iş aradığında bize başvuracak. İkisini bir yerde buluşturmuş olacağız. Şu anda büyük sıkıntılarımızdan biri de budur. Bunun haricinde yıl içerisinde esnaf ve çalışanlarla bir araya geleceğiz. Üyeleri, esnafı ve çalışan kesimi seçimden seçime değil her gün hatırlayan farklı adımlar sayesinde bir oda meydana çıkaracağız. Oda üyelerimizin menfaati ve gelişimi için herkesle görüşüp projeler üretmek, üyelerimize maddi ve manevi anlamda değer kazandırmak için çaba içerisinde olacağız" diye konuştu.

Odaya kayıtlı 500'den fazla firmanın olduğunu, ancak seçimlere çok az işverenin geldiğini ifade eden Karaman, çoğu firmanın seçimlerden haberinin olmadığını ileri sürdü.

Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:

Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:

Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:

Pastacılar Odası Başkan Adayı Karaman:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.