Kdz. Ereğli’de Mahkûmlar “15 Temmuz’un Anatomisi” Belgeselini İzledi

Kdz. Ereğli’de Mahkûmlar “15 Temmuz’un Anatomisi” Belgeselini İzledi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ki A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan adli suçlardan hükümlü ve tutuklulara "İşgal girişiminden dirilişe 15...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ki A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan adli suçlardan hükümlü ve tutuklulara "İşgal girişiminden dirilişe 15 Temmuz'un anatomisi" isimli belgeseli izlettirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kdz. Ereğli A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda da anma etkinlikleri düzenlendi. Kdz. Ereğli A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yetkilisi Erol Yelkenci Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nün talebi ile Türkiye genelinde ki cezaevlerinde olduğu gibi Kdz. Ereğli A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle tutuklu ve hükümlülere kurum kütüphanesinde "İşgal girişiminden dirilişe 15 Temmuz'un anatomisi" belgeselinin izlettirildiğini bildirdi. Kdz. Ereğli A-2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu yetkilisi Yelkenci etkinlikle cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere vatanseverlik ile milli duygularda hassasiyet kazanımına katkı sağlamanın amaçlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.