Keçiören Belediye Başkanı Ak’tan, 8 Mart’ta Kadınlara Karanfil Sürprizi

Keçiören Belediye Başkanı Ak’tan, 8 Mart’ta Kadınlara Karanfil Sürprizi
Kadınlara yönelik hizmetleri ile fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil vererek...
Kadınlara yönelik hizmetleri ile fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü karanfil vererek kutladı.

Karanfilli kutlama etkinliğine Keçiören Pınarbaşı Mahallesi Nuri Pamir Caddesi Dutluk Mevkii'nden başlayan Ak, daha sonra Gazino Salı Pazarı, Keçiören Belediyesi Dutlu Konak istikametinde ilerlerken, karşılaştığı bütün kadınların 8 Mart'ını karanfil vererek kutladı. Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu'na da uğrayan Ak, okul bahçesinde oynayan öğrencileri karanfillerle sevindirdi. Ak'a karanfil dağıtırken, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de eşlik etti.

Karanfil verdiği kadınlar ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Ak, yaşlı bir teyzenin "Bu fotoğrafın basında çıkmasını istiyorum. Beni mutlu edersin Başkanım" demesi üzerine "Tamam, olur" yanıtını verdi. Yolda yürürken gördüğü genç bir çiftin de yanına giden Ak, "Bugün Dünya Kadınlar Günü, eşine çiçek aldın mı?" diye sorduğu vatandaştan "Almadım" yanıtı gelince bir karanfil uzatarak "O zaman ben sana bir çiçek vereyim, sen de eşine hediye et" diye espri yaptı. Etkinlik sırasında esnafları ve pazar yerlerini de ziyaret eden Ak, alışveriş yapın kadın müşterilerin 8 Mart'ını kutlayarak karanfil verdi.

Karanfil etkinliği kadınlardan büyük ilgi görürken, Hayriye Yılmaz adlı bir vatandaş Ak'a teşekkür ederek, "Dünya Kadınlar Günü'nde çiçek vererek bizi mutlu ettiniz. Kadınlara yönelik hizmetlerinizden çok memnunum. Allah sizden razı olsun Başkanım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.