Afrin'de Hareketli Gün! Esad Güçleri Kente Girdi, Türk Topçusu Bomba Yağdırdı

Afrin'de Hareketli Gün! Esad Güçleri Kente Girdi, Türk Topçusu Bomba Yağdırdı
Zeytin Dalı Harekatı'nın 32.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 32. gününde Afrin'de büyük hareketlilik yaşandı. Terör örgütü PYD/YPG/PKK ile anlaşan Esad rejimine bağlı güçler Halep kırsalından çıkıp Afrin'e doğru harekete geçti.

UYARI ATIŞI YAPILDI

10 pikapla Afrin'e doğru hareket eden militanlara Afrin girişinde Türk topçusu tarafından uyarı atışı yapıldı. Türk SİHA'ları ise militanların konvoyunu bombaladı. İlk belilemelere göre 2 militan öldü, 5 militan da yaralandı.

ÇEKİLDİLER

Canlı yayına yansıyan bombardımanın ardından Anadolu Ajansı Esad yanlısı militanların Afrin kent merkezine 10 kilometre yakınına kadar yaklaştıktan sonra çekildiklerini duyurdu.

"O DOSYA KAPANDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yaşananları şu sözlerle değerlendirdi:

Dün gerek Sayın Putin ve Sayın Ruhani ile yaptığımız görüşmelerde, bu konularda zaten mutabakatımız var. Maalesef bu tür terör örgütlerinin bazen biliyorsunuz kendilerine göre aldıkları kararlarla attıkları yanlış adımlar oluyor. Bunlara tabi fırsat vermemiz mümkün değil. Bunun bedelini de çok ağır öderler.

Esad Güçlerinin Afrin'e Girmesiyle İlgili Erdoğan'dan İlk Yorum: O Dosya KapandıEsad Güçlerinin Afrin'e Girmesiyle İlgili Erdoğan'dan İlk Yorum: O Dosya Kapandı Afrin'e Giren Esad Güçleri Türkiye Tarafından Vuruldu!Afrin'e Giren Esad Güçleri Türkiye Tarafından Vuruldu! Türkiye Vurdu, Esad Güçleri ÇekildiTürkiye Vurdu, Esad Güçleri Çekildi Türk SİHA'ları Esad Güçlerini Canlı Yayında Böyle VurduTürk SİHA'ları Esad Güçlerini Canlı Yayında Böyle Vurdu Esad Rejimine Bağlı Güçlerinin Afrin'e Girdiği Anların Görüntüsü Ortaya ÇıktıEsad Rejimine Bağlı Güçlerinin Afrin'e Girdiği Anların Görüntüsü Ortaya Çıktı Skandal Görüntüler! Terör Örgütü YPG'den Esad Güçlerine Dostane KarşılamaSkandal Görüntüler! Terör Örgütü YPG'den Esad Güçlerine Dostane Karşılama İşte Afrin'deki Kirli İttifakın Fotoğrafı! Rejim Askerleri Terörist Başının Posterine Selam Verdiİşte Afrin'deki Kirli İttifakın Fotoğrafı! Rejim Askerleri Terörist Başının Posterine Selam Verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.