Kerem Demirbay'dan Milli Takım Açıklaması!

Kerem Demirbay'dan Milli Takım Açıklaması!
Almanya Milli Takımı'nı seçen Hoffenheim'ın Türk asıllı futbolcusu Kerem Demirbay, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu."ÇOK ZORLUKLAR GEÇİRDİM" Hoffenheim'ın Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay, "Alman Milli Takımı'.
Almanya Milli Takımı'nı seçen Hoffenheim'ın Türk asıllı futbolcusu Kerem Demirbay, milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ZORLUKLAR GEÇİRDİM"

Hoffenheim'ın Başakşehir'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Kerem Demirbay, "Alman Milli Takımı'nı seçtim ama ben Türk'üm. Çok zorluklar geçirdim. Zamanı gelince konuşacağım. Dedikleri doğru değil." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ MAÇI VARMIŞ..."

Başakşehir karşısında aldıkları galibiyeti de değerlendiren Demirbay, "Başakşehir'in böyle bir kadroyla çıkacağını tahmin etmiyordum. Beşiktaş'a karşı ciddi maçları varmış, ondan sanırım." şeklinde konuştu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Kerem Demirbay'ın ıslak imzasının yer aldığı mektup...


Mektubun Türkçe çevirisi...


TFF'NİN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDEYDİ

Yurt dışındaki kulüplerde futbol oynayan Türk asıllı oyunculardan Kerem Demirbay, Türk Milli Takım forması giyecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından uzun süredir takip edilen ve Türk Milli Takımı'na kazandırılmak istenen Demirbay, resmi başvurusunu da yaptı. Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen genç oyuncu, bir kaç gün evvel yazılı olarak Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti.

Fatih Terim'in yurt dışında oynayan oyunculara giden çağrı listesinde adı bulunan ve bir sonraki kampa davet edilen Kerem Demirbay'ın gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Kosova maçı kampına katılması bekleniyor.



FATİH TERİM'DEN KEREM DEMİRBAY AÇIKLAMASI
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Florya'da gerçekleşen 17 Mayıs buluşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kerem Demirbay hakkında açıklamalarda bulunan, konu hakkında gerçeklere değindi. İşte Fatih Terim'in sözleri...

ISLAK İMZASI VAR

Kerem Demirbay, Karlsruhe Başkonsolosluğu'na müracaat etmesi için bekleniyordu. TFF, bu randevuyu ayarlamıştı. Randevusu vardı yani. Her şey hallolmuştu. Löw'ün ve Alman Milli Takımı'nın Türk oyuncuları beğenmesi ve milli takımlarına katma isteği açıkçası bizi mutlu ediyor.  Son bir senedir Kerem ile aramızda iyi bir ilişki bağı var. Ailesi ile görüştük, kendisiyle görüştük. İki gün önce yazılı olarak FIFA'ya göndermek üzere ıslak imzasıyla Türk Milli Takımı'nda oynama isteğini belirten bir yazısı var.


SİTELERİNE KOYMUŞLAR
 
Bugün daha da ilginç bir olay olmuş. Hoffenheim kulübüne resmi bir yazı da gönderdim. Kibarlık etmişler, çok da gurur duymuş olsa gerekler ki kendi sitelerinden yayınlamışlar. Ama ne olduysa bir saat sonra geri çektiler. İki gün önce Kerem'in kendisi yazılı bir ifadede bulunmuştu. 

UMARIM BİZİ SEÇECEK
 
Türk halkı bilmelidir ki biz çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Biraz düşüneyim dedi, hocası biraz daha oynasın dedi hepsine sabırla karşılık verdik. Bizde oynayacağından gurur duyacağını söylediğini hatırlıyorum. Milli Takım kampında benim de Kerem Demirbay hakkında sözlerim var. Ailesi ile, babası ile görüştük, bu iş bitti derken böyle bir şeyle karşılaştık. Bilmiyorum, TFF kendisinin ıslak imzasını da paylaşabilir. Umarım Milli Takım için bizi seçer.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.