Kılıçdaroğlu: Bana Saldıranların Pkk'dan Farkı Yoktur, Onların Tamamı Pkk'lıdır

Kılıçdaroğlu: Bana Saldıranların Pkk'dan Farkı Yoktur, Onların Tamamı Pkk'lıdır
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde uğradığı saldırıya ilişkin, "Bana saldıranların PKK'dan farkı yoktur.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde uğradığı saldırıya ilişkin, "Bana saldıranların PKK'dan farkı yoktur. Onların tamamı PKK'lıdır" ifadelerini kullandı.

"O ŞEHİT CENAZESİNE KATILAN TEK GENEL BAŞKAN BENİM"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesindeki saldırıya ilişkin olarak şunları söyledi:

"Şehit cenazesine ben ve arkadaşlarım birlikte katıldık. Cenaze namazını doğru dürüst kıldırmadı bir grup. Akkuzulu köyü sakinlerine bir şey söylemiyorum. Benim gündeme getirmek istediklerim provokasyon yapanlar. O şehit cenazesine katılan tek genel başkan benim. Daha namazın başında cenaze gelmiş, sloganlar, hakaretler... Bırakın namaz kılınsın, Fatiha okunsun, helallik alınsın. İzin vermiyorlar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

"ŞEHİT CENAZESİNDEKİ HAREKET BENİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR"

Geldiğimiz nokta şudur; Bana yapılan linç girişiminden çok şehit cenazesine yapılan haksızlığı eleştiriyorum. Şehit cenazesindeki hareket beni derinden yaralamıştır. Arkasından bir linç girişimi. Bunu yapmak istiyorlardı, yapamadılar, beceremediler. Verilmiş sadakamız varmış.

"ORADAKİLERİN DE PKK'DAN HİÇBİR FARKI YOK"

Hayatımda iki kez akrep denilen araca bindim. Biri Şavşat'taki terör örgütü PKK saldırısıydı. Akkuzulu köyünde de yine bir akrep aracına bindim. Oradakilerin de PKK'dan hiçbir farkı yok. PKK ülkeyi bölmek istiyor, bunlar da ülkeyi bölmek istiyorlar. Aynı yolun yolcusular. Biz sakinliğimizi koruduk, ne yaparsa yapsınlar."

Kemal Kılıçdaroğlu, Elindeki Fotoğrafı Gösterip Kemal Kılıçdaroğlu, Elindeki Fotoğrafı Gösterip "Türkiye'nin Gerçeği Bu" Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.