Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını gösterdiği kadından sitem: 'Yazıklar olsun'

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını gösterdiği kadından sitem: 'Yazıklar olsun'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Eskişehir’de çöpten yemek toplama fotoğrafını ‘bu kadıncağızın tanzim satış noktasına gidecek parası yok’ diyerek gösterdiği Aysun Demir konuştu. Kılıçdaroğlu’nun söylediği sözleri yalanlayan Demir, “Ben sokak hayvanları için yemek alıyordum, maddi durumum iyi, dört katlı evim var, Yazıklar olsun onlara, beni çekip de bu duruma düşürdüler” dedi.

CHP'nin 2 gün önce gerçekleştirdiği parti grup toplantısında konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'den bir fotoğraf karesi göstererek bazı açıklamalarda bulunmuştu. Bir kadının çöpten bir şeyler topladığı fotoğraf ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, “Bu tablo 21. yüzyılın tablosudur. Bu tabloyu oluşturan en önemli aktöre de bu tabloda gözüküyor. Erdoğan bu tabloda görülüyor. Bu kadıncağızın tanzim satış noktasına gidecek parası bile yok. Bu kadıncağızın otobüse binecek parası bile yok. Bu 21'inci yüzyılın Türkiye'sidir. Orta çağın değil” demişti. 

Gösterilen fotoğraf karesinin, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşayan Aysun Demir'e ait olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aysun Demir, maddi durumunun iyi olduğunu, hiçbir şeye ihtiyacının olmadığını ve bu durumdan büyük zarar gördüğünü belirterek, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.