Kılıçdaroğlu'nun götürüldüğü evin sahibi Rahim Doruk İHA'ya konuştu

Kılıçdaroğlu'nun götürüldüğü evin sahibi Rahim Doruk İHA'ya konuştu
Şehit piyade sözleşmeli er Yener Kırıkcı’nın cenaze töreninde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun götürüldüğü evin sahibi Rahim Doruk, o anları İhlas Haber Ajansına anlattı.

Hakkari'de şehit olan piyade sözleşmeli er Yener Kırıkcı'nın cenazesinde, törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıda bulunuldu. Saldırı esnasında Kılıçdaroğlu, güvenlik nedeniyle korumaları tarafından yol üzerinde bulunan Rahim Doruk'un evine götürüldü. Ev sahibi Rahim Doruk o anları İHA'ya anlattı.

“Kılıçdaroğlu benden sonra içeriye girerek kendisini kurtardı” 

Şehit cenazesine gittikten sonra çocuğuna bakmak için eve döndüğünü söyleyen Doruk, “Ben Kılıçdaroğlu'nu görmemiştim. Buradan geçiriyorlardı Kılıçdaroğlu'nu, ses geldiği için dışarıya çıktım ‘Ne oluyor' diye. Kapıdan çıktım. Evimin bahçesine ilerlediğimde önümdekinin Kılıçdaroğlu olduğunu fark ettim. Bahçemin oradan beni iterek kapıma geldiler. Polis olduğunu söyleyen kişiler kapımı açmamı istedi. Bir iki tanesi de Kılıçdaroğlu'nun koruması olduğunu söyledi. Kapının önüne geldiğimde eşim o kadar insanın eve doğru geldiğini görünce içerideyken korkudan kapıyı kilitlemiş, kapıya vurup eşime kapıyı açmasını söyledim. Çünkü ben sıkıştım orada, kapıyı açmasaydı eşim bana bir şey olacaktı. Eşim kapıyı açıp beni kurtardı. Kılıçdaroğlu benden sonra içeriye girerek kendisini kurtardı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.