Mats Hummels, Beşiktaş Taraftarlarına Hayran Kaldı!

Mats Hummels, Beşiktaş Taraftarlarına Hayran Kaldı!
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ı geçerek adını çeyrek finale yazdıran Bayern Münih'in tecrübeli defans oyuncusu Mats Hummels, karşılaşmanın ardından Beşiktaş taraftarlarından övgüyle bahsetti.''GÖRDÜĞÜM EN GÜRÜLTÜLÜ STAT'' Alman futbolcu, Beşiktaş taraftarlar.
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ı geçerek adını çeyrek finale yazdıran Bayern Münih'in tecrübeli defans oyuncusu Mats Hummels, karşılaşmanın ardından Beşiktaş taraftarlarından övgüyle bahsetti.

''GÖRDÜĞÜM EN GÜRÜLTÜLÜ STAT''

Alman futbolcu, Beşiktaş taraftarlarından çok etkilendiğini belirtirken ''Gerçekten harika bir duyguydu. Sesleri soyunma odasına kadar geliyordu. Şimdiye kadar karşılaştığım en gürültülü stat burası. Burada oynamak çok güzeldi.'' sözlerini kullandı.

''FİNAL NEDEN OLMASIN''

Şampiyonlar Ligi'nde finale kalabileceklerini söyleyen Hummels, ''Şampiyonlar Ligi'ne final neden olmasın? İsteğimiz önce yarı finale kalmak. Hangi takım çıkarsa çıksın, bize fark etmez. Artık eşleşmeyi bekliyoruz.'' dedi.

''BÖYLE BİR ATMOSFERİ SEVMEMEK MÜMKÜN DEĞİL''

Öte yandan Mats Hummels, 3-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından stadın atmosferine olan hayranlığını sosyal medya hesabından payaştığı bir fotoğrafla da dile getirdi. Hummels, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Beşiktaş'ınki gibi bir atmosferi sevmemek mümkün değil.'' sözlerini kullandı.

Mats Hummels: "Beşiktaş'ınki gibi bir atmosferi sevmemek mümkün değil." pic.twitter.com/ZxqtYeTyB2

— Sporx (@sporx) 14 Mart 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.