Kına gecesinde öldürülen damadın davasında kan donduran ifadeler

Kına gecesinde öldürülen damadın davasında kan donduran ifadeler
Gaziantep’te kına gecesinde damadı Eser Efsane’nin boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili kayınpederi ve 3 yakının yargılanmasına başlandı. Damadını öldürdüğünü söyleyen kayınpeder ve görgü tanıklarının ifadeleri ise kan dondurdu.

Gaziantep 8. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘'tasarlayarak adam öldürmek'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi cezası istenen kayınpeder Mehmet Gökbulut (46) ile suça yardım ettikleri ileri sürülen kayınvalide Ayyuş Gökbulut (42), kayınbiraderi Cafer Gökbulut (22) ve gelinin dayısı Gökhan Gökbulut (34) ilk kez hakim karşısına çıktı.

Damadının boğazını kesti

Kızını kaçırdığı gerekçesiyle damadını düğün gecesi boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen kayın peder Mehmet Gökbulut, mahkemede yaptığı savunmasında, suçunu itiraf ederken olay günü 8 adet hap içtiğini söyledi. Damadını öldürmek için fırsat kolladığını itiraf eden Gökbulut, "Eser kızımı kaçırdığı için ona kızgındım. Kızım da ‘Eser beni zorla kaçırıp bana sahip oldu' demişti. Olay günü de rahatsızdım ve ilaç almıştım. Kına gecesinde bıçağı mutfaktan alıp Eser'in yanına gittim. Zaten devamlı Eser'in yanında fırsat kolluyordum. Sonrasında da aramızda tartışma çıktı, o esnada bıçakla boğazını kestim. Annesi üzerime gelince onu da ben yaraladım. Olay günü 8 tane hap içmiştim. Olay sonrası da oğlum beni alıp havaalanı tarafına götürdü. Ben baygın haldeydim. Sonrasında da emniyete gidip teslim oldum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.