Amatör Spor Haftası Başlıyor

Amatör Spor Haftası Başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Malatya ile birlikte 80 İl'de başlıyor.

Konuyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Malatya'da da sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla 9 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası Etkinlikleri gerçekleştirilecektir" denildi.

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında 9 Ekim Pazartesi günü saat 10. 00'da Kernek Meydanı'ndan Kanalboyunu takiben Atatürk Spor Salonu'na kadar yürüyüş yapılacağı belirtildi. Ayrıca saat 11.00'de Atatürk Spor Salonu'nda açılış töreni yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.