Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı

Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı
23 Nisan'da başkanlık koltuğuna oturan Küçük Beyzanur'un park isteği üzerine Odunpazarı Belediyesi harekete geçti ve Türkmentokat Mahallesi'ne yeni bir...

23 Nisan'da başkanlık koltuğuna oturan Küçük Beyzanur'un park isteği üzerine Odunpazarı Belediyesi harekete geçti ve Türkmentokat Mahallesi'ne yeni bir park kazandırdı. Parkın açılışı ise yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Türkmentokat Mahallesine yapılan parka; Milli Mücadele Kahramanlarından, Türkmentokat doğumlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 4'üncü dönem Eskişehir Milletvekili Cafer Sayılır'ın adı verildi. Cafer Sayılır Parkı ile Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un makamını devrettiği Beyzanur Kunt'a verdiği sözü tutmuş oldu.

Cafer Sayılır Parkı'nın açılışına CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Eski İl Başkanı Nihat Çuhadar, Türkmentokat Mahalle Muhtarı Ali Osman Güzel, Cafer Sayılır'ın torunları Serpil Atakan ve Cafer Özdemir, Küçük Başkan Beyzanur Kunt, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda Tükmentokatlı katıldı.

Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı

Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı

Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı

Beyzanur İstedi Odunpazarı Yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.