Kırsal Mahalleler İçme Suyuna Kavuşuyor

Kırsal Mahalleler İçme Suyuna Kavuşuyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), kırsalda içme suyu hat döşeme çalışması...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), kırsalda içme suyu hat döşeme çalışması ile verimli bir hizmet sergiliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'nın alt yapı sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için 100 yıllık çözüm hedefiyle Şanlıurfa genelinde gelişimi ve dönüşümü yaşatmaya devam ediyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarında tüm alt yapı problemlerini göz önüne alarak, çözümler üretiyor. Bunun için tüm araç, ekipman ve personelleri ile birlikte Şanlıurfa'nın tümüne eşit bir şekilde hizmet ederek alt yapıda kalıcı hizmetler sunuyor.

247 bin 588 metre içme suyu hattı döşendi

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu problemini içme suyu hattı döşeme çalışmaları ile ortadan kaldırarak, kent merkezindeki mahallelerde ve tüm ilçeleri kapsayan kırsal mahallelerde su alamayan bölgelerin su ihtiyacının da giderilmesini hedeflemek için yapmış olduğu teknik hazırlık ve planlamalar sayesinde Şanlıurfa'nın kırsal mahalleleri suya kavuşuyor. Şanlıurfa genelinde toplamda 2018 yılı içerisinde ilk 6 ayda 247 bin 588 metre içme suyu hat döşemesi gerçekleştirdi.

Su problemleri tarihe karışıyor

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ekipleri kırsal mahallelerin içme suyu temini için "Gurup içme suyu projesi" kapsamında yıllardır taşıma suyu ve kendi imkanları ile yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gideren vatandaşlara, içme suyu problemini çözmek için projeler üreterek çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca kent merkezindeki yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, alt yapı faaliyetlerini sahada planlı bir şekilde uygulayarak yeni yerleşim alanlarına içme suyu hat uygulamasını sürdürüyor.

Kırsal Mahalleler İçme Suyuna Kavuşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.