Gazilerle ‘Ayla’yı İzlediler

Gazilerle ‘Ayla’yı İzlediler
Amasya'da Vali Dr. Osman Varol, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile diğer yetkililer gittikleri sinemada gazilerle birlikte...

Amasya'da Vali Dr. Osman Varol, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile diğer yetkililer gittikleri sinemada gazilerle birlikte Kore Savaşı'nda Kim Eunja adlı Koreli kız çocuğu ile Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin gerçek hikayesini konu alan "Ayla" adlı filmi izlediler.

Yöneticilerin eşlerinin yanı sıra gazilerin ailelerinin de izlediği filmin sonunda açıklama yapan Vali Varol, "Bizim inancımızda şehitlik ve gazilik çok kutsal değerlerdir. Vatanı ve bayrağı için canları pahasına savaşan şehit ve gazilerimiz ile yakınları her türlü saygıya ve ilgiye layık insanlardır" dedi.

Gazilere her türlü imkanı sağlamanın kendilerinin en temel görevleri arasında olduğuna değinen Varol, "Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Gazilerle ‘Ayla’yı İzlediler

Gazilerle ‘Ayla’yı İzlediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.