Kızdan Kıza Uçan Tekme

Kızdan Kıza Uçan Tekme
Bursa'nın İnegöl ilçesinde ortaokul öğrencileri arasında çıkan ve cep telefonu kamerası ile çekilen kavga görüntüleri dehşete düşürdü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ortaokul öğrencileri arasında çıkan ve cep telefonu kamerası ile çekilen kavga görüntüleri dehşete düşürdü. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kız öğrenci, yüzüne aldığı tekme ile kendisini kaybederken, kavgayı araya giren erkek öğrenciler ayırdı.

Edinilen bilgiye göre, Hikmet Şahin Kültürparkı'nda toplanan ortaokul öğrencisi kızlar, bank üzerinde oturup sohbet ederken, iki kız öğrenci arasında tartışma çıktı. Bank üzerinde oturan kız öğrenciden kalkmasını isteyen diğer bir kız öğrenci, isteğini defalarca tekrarladı. Öğrencinin kalkmamasına sinirlenen bir kız öğrenci, uçan tekme atarak öğrencinin yüzüne vurdu. Ardından saçından tutup ardı ardına yumrukları saydırmaya başladı. Kendisine acımasızca saldıran öğrenciye herhangi bir karşılık vermeyen kızın yüzüne gelen tekme ise sersemlemesine neden oldu.

Diğer kızların seyrettiği kavgayı araya giren erkek öğrenciler ayırırken, bir öğrenci ise bu anları cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi.

Kızdan Kıza Uçan Tekme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.