Kızılay'dan Çanakkale'deki Depremle İlgili İlk Açıklama

Kızılay'dan Çanakkale'deki Depremle İlgili İlk Açıklama
Çanakkele'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çanakkele'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege ve Marmara bölgelerinde de hissedilen depremle ilgili Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"KIZILAYCILAR BÖLGEYE İNTİKAL ETTİLER"

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ekiplerin depremle ilgili hazırlıklarını tamamladığını belirterek "Trakya Bölge Afet Merkezi ve Çanakkale Şubemizden Kızılaycılar bölgeye intikal ettiler" ifadelerini kullandı.

"GELİŞMELER YAKINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR"

Türk Kızılayı ise "Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 5,0 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir" ifadelerine yer verdi.

Çanakkale'de Korkutan Deprem! İstanbul'da da HissedildiÇanakkale'de Korkutan Deprem! İstanbul'da da Hissedildi Ünlü Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets'ten Korkutan Uyarı: Mega Deprem OlacakÜnlü Deprem Tahmincisi Frank Hoogerbeets'ten Korkutan Uyarı: Mega Deprem Olacak Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, Vatandaşları Uyardı: Dikkatli Olmalarında Fayda VarDeprem Uzmanı Şükrü Ersoy, Vatandaşları Uyardı: Dikkatli Olmalarında Fayda Var Çanakkale Belediye Başkanı, Deprem Sonrası Sokağa Çıkan Vatandaşlara Çağrıda BulunduÇanakkale Belediye Başkanı, Deprem Sonrası Sokağa Çıkan Vatandaşlara Çağrıda Bulundu AFAD'dan Depremle İlgili Rahatlatan Açıklama: Olumsuz Bir Duruma RastlamadıkAFAD'dan Depremle İlgili Rahatlatan Açıklama: Olumsuz Bir Duruma Rastlamadık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.