Kızım dizisinin Öykü’sü Beren Gökyıldız kimdir?

Kızım dizisinin Öykü’sü Beren Gökyıldız kimdir?
Ekranlarda büyüyen çocuk yıldızlardan Beren Gökyıldız, yeni projesiyle gündeme geldi. Anne dizisindeki rolüyle göz dolduran Beren Gökyıldız , Kızım dizisinde Buğra Gürsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolü üstelenecek.

Kızım dizisinin Öykü’sünü canlandıracak olan Beren Gökyıldız kimdir?

 

Kocamın Ailesi, Güldüy Güldüy, Anne ve Bizim Hikaye dizileriyle tanınan Beren Gökyıldız, 2009 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 3,5 yaşında bir reklam filminde yer aldı, dört yaşında ise ilk kez dizi setleriyle tanıştı. Kocamın Ailesi’nde büyümüş de küçülmüş halleriyle yüzleri güldüren Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Cansu Dere ve Gonca Vuslateri’nin yer aldığı Anne dizisinde ise ağlama sahneleriyle adından söz ettirdi. Bu dizide Turna karakterine hayat veren Beren Gökyıldız, başarılı perfromansıyla Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliğiyle düzenlenen 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Son olarak 2018 Eylül yapımı Kızım dizisinde Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolleri paylaşacak olan Beren Gökyıldız dizide öykü karakterine hayat verecek.

beren.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.