Kızıyla Görüntülü Görüşüp Vedalaşan Yaşlı Adam Kendini Ağaca Asarak İntihar Etti

Kızıyla Görüntülü Görüşüp Vedalaşan Yaşlı Adam Kendini Ağaca Asarak İntihar Etti
Antalya'nın Kemer ilçesinde oturan 10 çocuk ve 20 torun sahibi İsmail Birden (64), cep telefonuyla Şanlıurfa'daki kızıyla görüntülü görüşme yapıp vedalaştıktan sonra ormanlık alanda ölü bulundu. KIZINI GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP VEDALAŞIP İNTİHAR ETTİ Kemer'de oturan İsmail Bir.

Antalya'nın Kemer ilçesinde oturan 10 çocuk ve 20 torun sahibi İsmail Birden (64), cep telefonuyla Şanlıurfa'daki kızıyla görüntülü görüşme yapıp vedalaştıktan sonra ormanlık alanda ölü bulundu.

KIZINI GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP VEDALAŞIP İNTİHAR ETTİ

Kemer'de oturan İsmail Birden, çok sayıda ilaç alarak evinde intihar girişiminde bulundu. 10 çocuk ve 20 torun sahibi Birden, birlikte oturduğu çocuklarının müdahalesiyle kurtarıldı. İsmail Birden, Kuzdere Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bir süre sonra Birden, Şanlıurfa'da oturan kızını cep telefonundan görüntülü aradı. Görüşme sırasında kızı, İsmail Birden'in elindeki ipi gördü. Görüşme sırasında Birden kelime-i şehadet getirdikten sonra ses kesildi. Bunun üzerine kızı, Kemer'deki kardeşlerini arayıp durumu haber verdi.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kemer'de oturan çocukları da jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli arama kurtarma köpekleri 'Ocak' ve 'Anka', çok sayıda vatandaş, İsmail Birden'in 3 çocuğu ile enduro motosiklet kullanan 5 kişi eşliğinde arama çalışması başlatıldı.

CANSIZ BEDENİ AĞACA ASILI BULUNDU

Evinden çıkarak Ballıtaş Caddesi üzerindeki bir marketten çıkıp aynı cadde üzerindeki ormanlık alana yöneldiği belirlenen İsmail Birden'i arama çalışmaları bu alana yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalar sonunda dün saat 19.00 sıralarında İsmail Birden'in cansız bedeni iple boynundan ağaca asılı halde bulundu. Birden'in cenazesi incelemenin ardından morga konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.