Düzce Üniversitesi’nden “Kış Şarkıları” Konseri

Düzce Üniversitesi’nden “Kış Şarkıları” Konseri
Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Kaya'nın hazırlamış olduğu "Kış Şarkıları" başlıklı konserde, katılımcılara müzik ziyafeti verildi.

İstiklal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konsere; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran ile öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede; Yrd. Doç. Dr Filiz Kaya (klasik kemençe), Berkin Işık (klasik gitar), Nail Üçyol (perküsyon), Yrd. Doç. Dr. Haluk Yücel (ud) görev alarak, birbirinden değerli eserleri icra ettiler.

Konser sonunda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, "Bu etkinliğin gerçekleşmesi için baştan sona kadar emek sarf eden Yrd. Doç. Dr. Filiz Kaya ve bestesiyle bizim gönül penceremize dokunan Yrd. Doç. Dr. Haluk Yücel'i tebrik ediyorum. Sanat çok önemli bir iklim, hepimiz gün boyunca yorgunluklar taşıyoruz. Sanat bizi bu yorgunluklardan uzaklaştıran bir alan. Müzikler sayesinde bir saattir başka bir iklime geçtik." diyerek bu etkinlikleri düzenleyen Müzik Bölümü'ne ve etkinliklere katkı sunan herkese teşekkür etti.

Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran, programda emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti.

Düzce Üniversitesi’nden “Kış Şarkıları” Konseri

Düzce Üniversitesi’nden “Kış Şarkıları” Konseri

Düzce Üniversitesi’nden “Kış Şarkıları” Konseri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.